ishtar_jan.jpgAi, si… qui ho havia de dir… encara no han passat dos anys de la seva aparició fulgurant en aquest món super competitiu de la literatura infantil i juvenil, i ja consideren la nostra Ishtar una heroïna contemporània.

I ho fa una persona de tanta anomenada com la Victoria Fernández, directora de la prestigiosa revista Cuadernos de Literatura Infantil y Juvenil (CLIJ), que ja va fer en el seu moment una bona ressenya d’El ceptre de Zink, el gener de 2007 i va parlar, amb paraules destacades, d’El senyor de Zapp. Ni més ni menys… Quin luxe!!!

Per tant… immersos en la redacció del tercer llibre de la saga (El cas Shapla) -que ens pot ajudar a fer que es fixin en nosaltres, amb més atenció encara, gent d’arreu del món- i a l’espera de veure com quedarà l’edició coreana que va comprar, ja fa gairebé dos anys una de les editorials de més pes d’aquell llunyà país asiàtic (Woongjin Think Big), vull fer constar la meva satisfacció pel fet aquest. I punt.

Per cert que el dibuix que acompanya el text és una mostra del munt d’esbossos que tenia fets en Jan sobre Kadingir…

O no… No té res a veure amb el tema però us remeto novament al meu darrer post, per si sabeu d’algú que vulgui el millor cotxe del mercat a un preu excel·lent!

I, res ens atura… seguim amb el lliurament de guions de casos del nostre estimat Logan, que esperem que faci aviat la seva entrada en el món de Kadingir, després d’haver encetat amb tan bon peu la seva aventura pròpia en el medi radiofònic.

  • El cas de l’ampolla trobada ens dóna una nova entrada a l’Usumtur i la Missi i la feina que el nebot d’en Logan fa com a guarda espatlles de la nena rica.
  • Una histèrica anzud i un equívoc absolut sobre la seva relació amb un senyor anzud que suposadament l’ha enganyat… això i més a el cas de l’anzud enganyada.
  • L’entrada d’en Jan, ja no tan sols com a veu de Logan-Goldric-narrador dels casos i dibuixant oficial de la saga Logan, sinó com a guionista de luxe. Senyores i senyors… el cas del químic descentrat! on descobrim com és que en Logan té tants i tants malsons.
  • I va reincidir, en Jan… el cas del malalt imaginari dóna més protagonisme encara a en Goldric com a ajudant real d’en Logan i destapa els obscurs desitjos d’un psiquiatre desquiciat…