conduint_el_cash.jpgSí, sí…

És ben cert. El meu estimat CaSH, que m’ha acompanyat en les meves aventures dels darrers tres anys (amunt i avall, avall i amunt), busca nou amo o nova mestressa (que no té pas cap mania, el tinc molt ben ensenyat).

A més, tenint en compte tots els quilòmetres que hi he fet amb en Jun, a hores d’ara és, segurament, un dels més grans dipositari de secrets de Kadingir

I com és això?

simpsonce.jpgFàcil… M’ha tornat a les mans el seu antecessor, el mític TT (de la mateixa raça, Suzuki wagon R+), que havia estat momentàniament en mans d’unes nebodes, i, és clar… tal i com està el pati (ja em veieu com estic… com sempre), què n’he de fer jo de dos cotxes!!!

Total. Que, posats a fer, és més fàcil -o no- col·locar-ne (a un preu arreglat) un que fa encara tot el goig del món (rodes noves, carrosseria impecable, dièsel) que no pas l’altre, que ja té una edat i una història al darrera.

cash.jpgSabeu que el meu TT va ser el primer que va arribar a Espanya de la seva espècie? Sí, sí… Jo el vaig veure en un Saló de l’automòbil de Barcelona i, estranya com sóc per algunes coses, em vaig enamorar bojament de la seva carrosseria quadrada i menuda. Tant, que vaig decidir encarregar-lo a la casa Suzuki quan encara no n’havien rebut ni un ni cap. I el primer que va arribar a l’estat espanyol va ser per mi. O sigui que el TT és, fins i tot, un cotxe històric.

Sospito que el pobrissó va passar un moment delicat quan vaig decidir pre-jubilar-lo per aconseguir el CaSH -amb la mar de quilòmetres que jo feia vaig creure més adequat passar-me al dièsel, però mantenir el model, que ja m’agradava prou. Ja li va agradar estar amb les meves nebodes, la Núria i l’Anna, ja… però la primera mestressa sempre marca i, ara que el torno a tenir, sento que m’ha estat enyorant durant tot aquest temps, instal·lat també en un terreny més fred -Osona, en aquest aspecte, li passa la mà per la cara a Barcelona.

En fi, que si sabeu d’algú que vulgui un cotxe BBB (bo, bonic i bé de preu), que es posi en contacte amb mi, que ja en parlarem. Sempre és millor que vagi a parar a gent coneguda o coneguda de gent coneguda, que no pas a algú que no coneixes ni de rebot…

I ara… una nova fornada de casos del detectiu Logan… Cada dia és més a prop el moment en que podreu escoltar-los de viva veu… Però no cal que avancem esdeveniments… que tot arriba a aquesta vida!!!

  • En el cas de l’aprenent de policia en Logan queda mig embarbussat en un cas que li planteja una aprenent de policia…
  • El cas de l’original robat ens presenta una de les escriptores més velles i reconegudes de Ki, de la qual en Logan n’és fan, i els seus problemes amb les assistentes-secretàries…
  • usumtur-p-copia.jpgEl cas del sabotatge culinari ens situa a la seu central d’un dels homes més rics de Ki, el rei del menjar ràpid del planeta… i aquest, a part de presentar-li un problema a solucionar a en Logan, li demana referències respecte al seu nebot…
  • L’acció iniciada en el cas anterior es desencadena en El cas de la pubilla desprotegida, quan l’Usumtur, el nebot d’en Logan, comença a exercir un nou ofici, el de guarda espatlles de la Missi.
  • turusu-p-copia.jpgFinalment… el cas de l’assassí descontrolat demostra -per si quedava algun dubte al respecte- que la Turusu, la germana d’en Logan, té un nas excepcional per a lligar-se homes problemàtics.

Ei… dibuixos d’en Jan, eh?

I, vetaquíungativetaquíungos, que aquestcontejas’hafos… I, vetaquíungosvetaquíungat, que aquestcontes’haacabat!!!