bon_any_2008-copia.jpgEi… Són bona cosa, eh?

I ben útils i necessàries en molts casos, que les situacions de pressió, o aquelles altres que ens fan sentir malament pels motius que sigui, s’han de resoldre. I desconnectar ajuda. I tant si ajuda…

En Jan se n’ha anat a Mexico lindo a desconnectar i ha trobat una bona colla de raons per fer-ho, una de les quals la principal, segurament. I jo també, durant la mateixa setmana, en faré una de petitona de desconnexió, aprofitant un tema de feina -que precisament és d’on, en aquest cas concret, m’interessa desconnectar una mica-, i me’n aniré fins a Madrid, a participar activament en les Jornadas Mujer y Deporte i -això és el més important per a mi, ja us ho dic ara- a gaudir de les excel·lents dots d’amfitrions de l’Alicia i en Joaquín.

I és que la vida segueix, com deia el meu col·lega en temes Logan i altres galindaines en una frase afortunada, amb dolçor i dolor alternats, i ens veiem abocats a viure-la de la millor manera possible, sense pressa però sense pausa…

Bé, bé… i ara, després de tants dies de repòs, una nova tanda de casos d’aquest detectiu que ens té tan ben ocupats i distrets (avui arribem aquí al cas 50, però penseu que ja estem preparant l’especial número 100!!!):

  • sartoku.jpgEn el cas de l’aprenent rebutjat es demostra el caràcter esquerp i individualista d’en Logan, que no accepta ni un aprenent que ve recomanat pel totpoderós Sártoku.
  • El cas dels vaixells esfumats va marcar època, més que res perquè va ser el número 50… En Logan es retroba, inesperadament, amb laezemin.jpg senyoreta Ezemin… Espereu a sentir l’audio (quan arribi el nou web que també s’està preparant) i veureu com no sempre ens ajustem estrictament al guió, cosa que aprofita en David López amb tota l’alegria…
  • En el cas de l’exposició espoliada descobrim que en Logan té terror als dentistes i algunes coses no gaire clares sobre les exposicions d’art i la gent que es mou en aquests ambients, a Ki.
  • El cas del mort accidental torna a tenir com a protagonistes gent de l’entorn usumtur.jpgimmediat del mafiós Sártoku i és que això de la màfia deixa empremta…
  • Finalment per avui, el cas del lladre de gigirmines on l’Usumtur, el nebot d’en Logan demostra que està molt a bones amb la Missi, la filla mimada d’un dels homes més rics de Ki.