mapamundi.jpgce-cap-dany5.jpgAh! Com m’agrada passejar-me pel món i veure gent!

Sembla mentida… però no ho és. I els que em coneixen ho saben prou bé.

Ja havia fet una batuda prèvia a les comarques gironines, passant a veure la família Roig-Vidal (quins excel·lents pastorets, els de Figueres!), en Xavier Bou, el factòtum de Papers on demand o Edicions a petició -el meu primer editor!- que tenia l’encàrrec de fer passar també el regal al seu germà -el gran Quim-, els Rabasseda-Busquets de Cassà… És clar que abans havia passat a veure la bea, a Mataró, que va convidar-me a un cafè excel·lent i que, tot s’ha de dir, és de les poques persones que m’ha fet saber què li semblava tot aquest sarau tan distret dels casos d’en Logan…

oriol.jpgI aquest passat dissabte vaig baixar cap avall, cap a Tarragona… La primera parada -i la més llarga en el temps- era a un poble de nom sonor i curiós: Vallmoll. Situat a uns 4 quilòmetres de Valls, m’hi esperava l’Oriol, un fan de Kadingir (tan i tan fan que va anar a les dues xerrades que vam fer als Abacus de Reus i de Tarragona, a part de venir-nos a veure a algun Saló) que va interessar-se per aquest preciós regal que aquest any ens hem currat en Jan i jo i que va corrent per tota la geografia de parla catalana i part de l’estranger. I que tots teniu al vostre abast… Tan sols cal que el demaneu i que quedem!
La visita va ser molt profitosa -gràcies pel cafè amb llet i per les pastes, delicioses!- i, de passada, vaig poder conèixer a bona part de la fantàstica família de l’Oriol, quedant-me francament impressionada per la vitalitat i creativitat de la seva àvia (poetissa, cantant i pintora, mare meva!).

Molts records des d’aquí a tots plegats!

Després de passar per Reus i deixar el paquet pertinent a la Carme, tornada cap amunt i a compartir el botí Vallmollenc amb en Jan, que prou que s’ho mereix amb el que ha pencat… i així va agafant forces pel que seguirem fent, que ja estem sobrepassant els setanta Logans i ja comencem a pensar en com celebrarem els cent primers ;)

Per cert que a Centelles estaven en plena eufòria de les nits de bruixes, amb tot de gent disfressada i moltes ganes de festa!

logologan.gifAvui uns quants més casos d’en Logan al sac (i ben lligats):