bon_any_20083.jpglogologan.gifSeguim penjant algun guió, a l’espera de reconduir el tema cap a un altre espai més adient, que pugui arribar a incorporar els audios (que tenen la seva gràcia!).

Les aventures d’en Logan a Ki segueixen presentant nous personatges i introduint-nos en el que és la vida a Ki.cap-logan.gif

  • El cas de la sopa adulterada ens introdueix en el món de l’alimentació industrial kiïta i en les martingales que s’hi poden arribar a fer.
  • El cas del cogombre sideral és un petit homenatge a en Sebastià Roig, figuerenc amantíssim de la ciència ficció i dels còmics i autor d’un llibre que du, precisament, el títol d’El cogombre sideral. És clar, però, que el cas no té res a veure amb el llibre, si no és pas l’ús del títol al títol! El nebot d’en Logan, l’Usumtur, torna a treure el nas i queda patent que el seu tiet no sembla estimar-se’l pas de cap manera.
  • El cas de l’estudiant desaparegut dóna peu a pensar que, realment, els clients d’en Logan són una mica ximples… i enceta el mite que els tídnums no acaben de ser conscients del tot de la seva força bruta.

logan-portada-calendari.jpgBé… Una nota final… Seguidors i seguidores de Kadingir o de les coses que faig jo…

Hi ha un regal de Nadal-Reis-any nou molt especial esperant-vos… Tan sols heu de posar-vos en contacte amb mi i ja veurem com us el puc fer arribar!