Kadingir a les escoles

Ara feia dies que no sortíem a passejar per parlar de Kadingir.

narcisollervalls.jpgI va ser una llàstima que al final en Jun no estigués en la millor disposició per a poder anar fins a l’IES Narcís Oller de Valls, on ens esperaven dues classes senceres de nois i noies disposats a escoltar de què va tot això.

Va ser, com sempre, una experiència fantàstica, malgrat que uns petits problemes inesperats amb el ratolí de l’aula multimèdia van deslluir la possibilitat que els i les alumnes poguessin gaudir dels magnífics tràilers fets per en Jan, que es poden trobar a youtube, tant el primer com el segon, però que queden molt bé a tota pantalla amb una bona resolució.

iesnarcisoller1.jpgMoltes gràcies des d’aquí a l’Oriol, per la seva excel·lent gestió, als mestres que van donar opció al seu alumnat a venir-nos a escoltar, en Josep Ma. i la Roser, i a tot el personal del centre amb el qual vam tenir contacte, l’Empar, la gent de consergeria, una mestra que estava corregint a la sala comuna…

Tan sols cal esperar que els principals actors i actrius de tot plegat, els que van estar escoltant la xerrada s’hagin sentit mínimament interessats en endinsar-se en el nostre món de fantasia i que, bé per ells, bé per altres, poguem tornar a un centre com aquest que ens va acollir tan bé.

A veure si l’editorial veu aquesta línia com una de les interessants a seguir i aconseguim fer-ho de forma més continuada. Segur que seria una magnífica iniciativa.

Els casos d’en Logan arriben al centenari

logologanp.gifSí, sí… Sembla que fa quatre dies que vam començar amb aquesta mena d’experiment i ja estem a punt, a punt d’arribar al número 100, que es diu aviat, eh?

Si podeu estar al cas, s’emetrà al programa Miopia, d’Ona FM, aquest dilluns una mica abans de les 4 de la tarda. Val a dir que és un capítol molt especial que en Jan i jo ens hem estat currant des de fa dies i que té uns certs aires mercurians.
loganccartell.jpg

Avui no en penjo cap i em limito a posar el pòster fet exprés per celebrar aquest centenari amb tots els ets i els uts. A veure si aviat es pot engegar el web d’en Logan -sí, sí… tindrà web pròpia!- i així podeu gaudir de tots i cadascun dels casos d’aquest atípic detectiu (farcit de referències d’un munt de detectius que hi ha hagut en el món literari, cinematogràfic, etc.) que l’encerta sempre, bàsicament perquè els seus esbojarrats clients semblen tenir pa a l’ull i no veure-hi més enllà del nas.

Al cartell hi podeu veure, a part dels personatges principals que participen en aquest capítol, els tres factòtums de l’emissió radiofònica dels casos del detectiu Logan: en Jan -guionista excepcional, i veus de narrador, Logan, Goldric i, atenció a qui pugui escoltar el Logan 100, l’únic tídnum com cal fins al moment-, en David -qui posa els capítols a to amb tot de músiques i efectes especials- i jo mateixa -guionista habitual i veus de la resta de personatges que apareixen en aquest món esbojarrat.

Next Page »